Detingut després de sostraure al descuit dos motoserres

Detingut després de sostraure al descuit dos motoserres
  • L’implicat va ocupar la venedora i va aprofitar un moment de descuit per a marxar del lloc.

  • Va ser interceptat a pocs carrers per les patrulles i va protagonitzar moments violents en el centre hospitalari.

El 30 de gener al voltant de les 17.40 hores la sala d’operacions de la Policia Local va rebre un avís des d’una tenda d’articles agrícoles a causa de la sostracció, al descuit, de dues motoserres marca STHIL, valorades en uns 800 euros, per part d’un individu que havia entrat preguntant a l’establiment.

Es va facilitar la descripció, les patrulles es van desplegar per la zona i van poder localitzar l’implicat a uns carrers de distància, ell va fer amague d’emprendre la fugida però, va desistir en trobar-se sense via de fuita. Després d’això, ell mateix va reconéixer els fets i va ser traslladat com a detingut a l’Hospital General per a la realització del part facultatiu i la valoració de la seua addicció a estupefaents.

En aquest punt, i de manera progressiva, va anar mostrant una actitud agressiva i va arribar a autolesionar-se ,fins en dues ocasions, davant els agents i l’equip mèdic, va proferir amenaces davant els presents. Per tal motiu va haver de ser immobilitzat en el llit i calmat per garantir la seua seguretat física i la de la resta d’intervinents.