L’alcalde acudeix a la inauguració de FacoElche 2018

L’alcalde acudeix a la inauguració de FacoElche 2018

Carlos González: “FacoElche converteix a la ciutat en la capital nacional de l’Oftalmologia”

L’alcalde, Carlos González, ha acudit a la inauguració de FacoElche 2018 que se celebra fins al 3 de febrer en l’Hotel Hort del Cura. Enguany el congrés espera comptar amb més de 1.000 assistents de diferents punts d’Espanya i de l’àmbit internacional.

“És una gran satisfacció acollir aquest congrés perquè FacoElche, al llarg d’aquests 20 anys, s’ha convertit en una referència per a l’oftalmologia en l’àmbit internacional”, ha assenyalat l’alcalde en el seu discurs inaugural i ha afegit que “ací cada edició es donen cita els principals avanços tecnològics i els excel·lents ponents i professionals que posen en comú molt coneixement, la qual cosa converteix Elx en la capital nacional de l’Oftalmologia”.

Segons ha assenyalat Carlos González “aquesta circumstància passa des de fa vint anys”. “Per a la ciutat, FacoElche és molt important des del punt socioeconòmic però més per donar visibilitat al nostre municipi”, ha assenyalat González.

Així mateix, l’alcalde ha volgut felicitar el Dr. Soler i el seu equip per cada any organitzar aquest congrés.