L’Ajuntament consulta als veïns el futur per a l’Hort de les Xiquetes i els Xiquets d’Altabix

L’Ajuntament consulta als veïns el futur per a l’Hort de les Xiquetes i els Xiquets d’Altabix

El regidor de Participació, Felip Sànchez, explica que la consulta es pot realitzar del 26 de febrer a l’11 de març en la web de l’Ajuntament

En l’enquesta poden participar els veïns i veïnes del barri d’Altabix majors de 16 anys

 

El regidor de Participació, Felip Sànchez, i el regidor de Parcs i Jardins, Antonio García, han presentat la consulta ciutadana que l’Ajuntament ha posat en marxa perquè els veïns decidisquen el futur de l’Hort de les Xiquetes i els Xiquets d’Altabix. Un projecte que es va iniciar fa dues legislatures i que durant el mandat del PP va quedar abandonat.

“El que volem ara és que els veïns de la zona decidisquen el model de parc que desitgen per al seu barri”, ha assenyalat Felip Sànchez, qui ha afegit que “des del 26 de febrer fins a l’11 de març tindrà lloc aquesta consulta ciutadana en la qual podran participar els residents d’aquest barri majors de 16 anys”.

A l’enquesta es pot accedir a través de la pàgina web de l’Ajuntament elche.es i en aquesta es plantegen qüestions com el nom que es desitja donar al parc, l’ús o els elements a col·locar en aquest. Així ho ha explicat Sànchez qui ha apuntat que es realitzarà una campanya de difusió d’aquesta enquesta per aconseguir la màxima participació ciutadana.

Per la seua banda, Antonio García ha indicat que el pressupost inicial per a aquesta actuació està entre els 100.000 i 150.000 euros, encara que es pot modificar en funció del model de parc que trien els veïns i veïnes.

La superfície d’actuació està entorn dels 12.500 metres quadrats i tal com el regidor ha apuntat “en el projecte inicial d’aquest hort es plantejava la possibilitat de trasplantar les palmeres. D’aquesta manera, una possible opció seria utilitzar-les per crear un perímetre al voltant del parc. El que és clar és que les famílies que tenen allí una palmera amb el nom de la seua filla o fill sabran l’ús que se’l donarà”.

La idea és repetir aquesta consulta per a l’Hort de les Xiquetes i els Xiquets que hi ha enfront de l’Hospital del Vinalopó.

En el següent formulari pot deixar la seua opinió:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdrWblJcilid3O_SMANkm1f-Zbt6P4Dpwzulb-rruC6ynY4xQ/viewform