L’Ajuntament organitza la segona edició de Super Xef Sènior que comptarà amb 60 participants majors de 60 anys

L’Ajuntament organitza la segona edició de Super Xef Sènior que comptarà amb 60 participants majors de 60 anys

El regidor de Majors, Carlos Sánchez, anuncia que el termini d’inscripcions ja s’ha obert i que el jurat tornarà a estar format per grans xefs d’Elx

El regidor de Polítiques de Majors, Carlos Sánchez, ha presentat la segona edició de Super Xef Sènior. Un concurs de gastronomia dirigit a persones majors i que es repeteix després del gran èxit collit en la passada edició.

“Els nostres majors tindran una nova oportunitat per mostrar els seus dots culinaris i les seues habilitats en la cuina contribuint a més al fet que receptes típiques d’Elx perduren en el temps”, ha assenyalat Carlos Sánchez, qui ha afegit que “un any més tindrem el luxe de comptar en el jurat amb xefs de la categoria de Susi Díaz (La Finca), Tomás López (Mestizaje), Patricia Sanz (El Atelier de Patricia), José Galera (El Antojito Ilicitano), Adrián Aliaga (Martino), Noelia Pascual (Cachito), Fran Castell (Confiteria Castell) i Odón Martínez (El Granaíno)”.

Podran participar en el concurs persones majors de 60 anys i empadronades en el terme municipal d’Elx. El nombre de places reservades per al concurs, que es durà a terme en l’Escola Municipal d’Hostaleria, és de seixanta.

La fase classificatòria tindrà lloc els dies, 17,18, 19 i 20 d’abril i la gran final serà el 26 d’abril.

El termini d’inscripció ja s’ha obert i les inscripcions poden formalitzar-se fins al 16 de març en les OMAC o en la regidoria de Majors.

La novetat per a enguany serà que els participants podran comptar amb un ajudant que els facilite les tasques.