L’Ajuntament arreplega propostes sobre l’ús i gestió dels horts de palmeres

L’Ajuntament arreplega propostes sobre l’ús i gestió dels horts de palmeres

El regidor de Palmerar, Antonio García, ha assenyalat que es comparteixen la major part de peticions i que aquestes han de ser concordes a la nova Llei del Palmerar

El regidor de Palmerar, Antonio García, ha fet una valoració sobre la reunió que s’ha mantingut aquest matí per arreplegar propostes sobre l’ús i gestió dels horts de palmeres.

“En aquesta reunió s’ha parlat sobretot de temes urbanístics. Ha sigut bastant productiva, hi ha hagut bastant participació i han eixit bastants propostes. El que subjau és parlar del futur del Palmerar. El gran debat és què volem fer amb els horts de palmeres i donar-los un ús”, ha explicat Antonio García.

És la segona reunió que es fa sobre el Pla d’Ús i Gestió i segons ha informat el regidor, el que es pretén és fer reunions temàtiques i obertes al públic. “El document està lligat a la declaració del Palmerar com a Patrimoni de la Humanitat, han passat molts anys i nosaltres ens vam proposar redactar el pla en aquesta legislatura, la idea és tenir-ho per a final de legislatura”, ha assenyalat García.

“El que més ha sorgit durant la reunió i que compartim aquest govern és que s’intente recuperar un ús el més semblant al que hi havia. Aquest ha sigut el denominador comú de les intervencions. Cal anar treballant intensament, rebent propostes sempre concordes a la nova Llei del Palmerar que hem redactat”, ha conclòs el regidor.