L’Ajuntament donarà suport a els aturs organitzats pels sindicats amb motiu del Dia de la Dona

L’Ajuntament donarà suport a els aturs organitzats pels sindicats amb motiu del Dia de la Dona

Els premis Isabel Ferrer, l’objectiu dels quals és valorar a les dones de la Comunitat Valenciana, se celebraran enguany a Elx

 

El Consell Municipal de la Dona s’ha reunit per tractar diferents temes del Dia de la Dona. Entre altres assumptes, l’Ajuntament donarà suport als aturs organitzats pels sindicats durant el dia 8 de març.

Així mateix, també s’ha parlat sobre les diferents activitats que es realitzaran amb motiu del Dia de la Dona. “Encara s’estan concretant però es duraran a terme el dia 7 de març”, ha explicat la regidora d’Igualtat, Teresa Maciá.

La regidora d’Igualtat ha assenyalat que enguany, el dia 6 de març, se celebraran els premis Isabel Ferrer a Elx i encara que encara falta per concretar el lloc. Aquests premis valoren a les dones de la Comunitat Valenciana.