El comerç de proximitat i la moda es donen cita a “Elx Tendències”

El comerç de proximitat i la moda es donen cita a “Elx Tendències”

El regidor de Promoció Econòmica, Héctor Díez, i la influencer Priscila Hernández presenten un nou esdeveniment amb el qual l’Ajuntament pretén promocionar els comerciants dels barris i les pedanies

Aquesta trobada de moda se celebrarà del 2 al 4 de març en el Centre de Congressos Ciutat d’Elx

 

El regidor de Promoció Econòmica, Héctor Díez Pérez, acompanyat per la model i influencer Priscila Hernández, ha presentat aquest matí el programa d’activitats de l’esdeveniment “ELX TENDÈNCIES: MERCAT DE LA MODA I LA BELLESA – Edició Primavera”. Un esdeveniment que se celebrarà del 2 al 4 de març en el Centre de Congressos (Divendres de 12 a 21 hores. Dissabte d’11 a 21 hores. Diumenge d’11 a 14 hores).

“Estem davant una iniciativa més de les impulsades per aquest equip de govern per afavorir el comerç de proximitat. Al llarg d’aquesta legislatura i amb les taules de treball estem desenvolupant amb les diferents associacions de comerciants”, ha assenyalat Héctor Díez, qui ha afegit que “hui presentem Elx Tendències que s’emmarca en el mercat de la moda i la bellesa. Naix amb el propòsit de convertir el Centre de Congressos Ciutat d’Elx en punt de trobada del comerç de proximitat i de les tendències en moda”.

La iniciativa “ElxTendències 2018″ naix com a fil conductor de la celebració de quatre esdeveniments consistents en Mercats Temàtics de Moda i Bellesa, Art, Oci i Esports, que tindran lloc en el Centre de Congressos Ciutat d’Elx en diferents dates.

El primer d’aquests tindrà lloc el cap de setmana vinent i es tracta de l’edició de primavera de l’esdeveniment Tendències de Moda i Bellesa que consisteix en una gran fira del comerç il·licità amb exposició i venda, per part d’un grup selecte i representatiu del sector que inclou tendes de roba, calçat, complements i serveis d’estètica:

Beauty Raquel Sempere
Bolsos Carmen Tessa
Charol Complementos
Cool Woman
Cuplé
Divinity by Andrea
Donna Accesorios
El Dantés
El Estilo de Raquel
John Jakobus
Mandarina Kids
Maroto
Novo Zenter
Pelo Stop
Pepe Menargues
Punto Óptico
Querubín Bebés
Quino
Rey Piña
Rodeo
Salón Cristian
Siglo Cero
Tamarit
Thérèse
Trócola

Durant tot el cap de setmana, cadascun d’aquests comptarà amb un estand propi per a exposar la seua nova col·lecció i interactuar amb els assistents, podran promocionar-se i atraure nous clients. A més, s’ha organitzat una àmplia programació de xarrades, tallers i activitats infantils, amb la finalitat de fer-ho més atractiu al públic visitant.

L’obertura oficial del Mercat de Moda i Bellesa Elx Tendències serà divendres, 2 de març, a les 12 hores, després de la qual tindrà lloc la ponència de Priscila Hernández, reconeguda influencer de primera línia nacional, amb més de 250.000 seguidors en les seues xarxes socials, amb el títol “Como llegar a dónde te propongas“.

Així mateix comptarem amb la participació de les més importants bloggers i influencers d’Alacant, sumant entre totes elles més d’un milió de seguidors en les diferents xarxes socials, la qual cosa contribuirà a donar molta major rellevància mediàtica a l’esdeveniment i per tant, a posicionar a les marques dels comerços participants.

PROGRAMACIÓ

Divendres 2 de març
12.00h. Inauguració. Ponència de Priscila Hernández, Influencer: “Cómo llegar a dónde te propongas”
17.30h. Xarrada de Mark Roales. Responsable de Marketing de Safilo Group. “Tendencias en el sector eyewear”
18.30h. Visita y tour pels nostres estands de Fátima Cantó, Llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques, blogger amb més de 100.000 seguidors en Youtube.
19:30h. Ponència“30 Aniversario de Cuplé”, Toñi Pastor.

Disabte 3 de març
11.30h. Taller de Raquel Sempere. Directora Salón de Belleza RS. “Trucs de Maquillatge dia i nit”
12.30h. Charla de Leticia Pérez. Asesora de imagen y Blogger en Estilo Stiletto. “Tendencias primavera/verano 2018”
17:30h. Xarrada de Leticia Pérez. “Crea amb ordre el teu fons d’armari”
19.30h. Ponència de Paloma Amo. Decoradora d’interiors i redactora en el seu blog “Dues coses hi ha en la vida, decoració i moda” en el Diari Informació “Dis-me com vesteixes…”

Diumenge 4 de març
11.30 h: Piedad Zamora Maroto. Cofundadora de Maroto y www.LaCorsetera.com. “Anatomia dels sostenidors: Màster Class”
12.30h. Taller de Josefina Caselles. Assessora d’imatge i personal Shopper. “Potencia la teua imatge”

Entrada lliure a l’esdeveniment. Per assistir a les ponències i tallers és necessari inscriure’s a través del següent enllaç:
http://www.elchefollowers.es/es/elx-tendencies

Informació detallada de les ponèncias en el següent enllaç:
http://www.elchefollowers.es/es/elx-tendencies-2

Tallers infantils

Divendres 2 de març
17.30h – 20.30h. Proyecte Medusa “Convierte una prenda vieja en otro objeto”

Disabte 3 de març
11.00h – 14.00h. Peque Tribu. “Diseña tu camiseta”
17.30h – 20.30h. Peque Tribu. “Diseña tu bolso”

Diumenge 4 març
11.00h. – 14.00h. Proyecte Medusa “Pinta y parchea tus prendas deterioradas”