El Diari Oficial de la Generalitat Valenciana publica l’aprovació dels imports del Fons de Cooperació Municipal

El Diari Oficial de la Generalitat Valenciana publica l’aprovació dels imports del Fons de Cooperació Municipal

Elx rebrà un total de 695.567 euros de Conselleria, encara que la regidora d’Hisenda ha recordat que si la Diputació d’Alacant s’haguera adherit al pla, la quantia hauria sigut de mig milió d’euros més.

El Diari Oficial de la Generalitat Valenciana ha publicat l’aprovació dels imports del Fons de Cooperació Municipal que es reparteixen entre les diferents localitats de la Comunitat en funció del nombre d’habitants que figuren en l’últim padró municipal vigent. A Elx, per exemple, el correspon un total de 695.567 euros.

“Aquest fons ja es va posar en marxa l’any 2017 i està pensat per, per exemple, contribuir ha inversions o despesa corrent per a les entitats locals. La idea és que l’entitat local en funció de la seua autonomia puga decidir a què destina aquests diners”, ha explicat la regidora d’Hisenda Ana Arabid.

“Els diners, en teoria, ha d’estar constituït per l’aportació de la Generalitat Valenciana i la Diputació d’Alacant però aquesta última ha decidit no adherir-se al fons instal·lant una manera alternativa de repartir els fons que ens fa perdre més o menys mig milió d’euros, respecte a la quantitat que ens tocava.”, ha assenyalat la regidora, qui ha afegit que l’import s’integrarà en el pressupost de 2018 per a fer front a les necessitats de la ciutat.