Intervenció d’objectes davant el seu possible ús delictiu

Intervenció d’objectes davant el seu possible ús delictiu
  • La patrulla va trobar un vehicle amb cinc individus en el seu interior els quals semblava que intentaven ocultar alguna cosa.

  • Entre els objectes intervinguts hi havia una maça i una porra que van ser portades a dependències policials.

 

El dia 17 de febrer a les 01.30 hores una patrulla de la Brigada Nocturna va trobar en el nucli urbà un vehicle amb cinc individus que en adonar-se de la seua presència va semblar que ocultaven alguna cosa, per la qual cosa van ser identificats.

Entre els objectes trobats hi havia una porra de fusta, una navalla i una maça, la presència de la qual no va poder ser argumentada de manera adequada. Com a mesura preventiva es van traslladar els objectes a dependències policials perquè la Brigada Científica realitzara les comprovacions oportunes, ja que podrien coincidir amb fets delictius anteriors.

El dia anterior, al voltant de les 03.00 hores, una altra patrulla, que realitzava patrulla preventiva en la rodalia de carrer Teulada, va identificar a una dona davant la seua actitud esquiva. Realitzades les comprovacions es va confirmar que existia una reclamació judicial per un jutjat d’Alacant en veure’s embolicada en un robatori amb força.

Tant la vigilància activa de punts calents com la realització de controls preventius de seguretat estan sent valorats positivament pels veïns de les zones afectades, des de la Prefectura de Policia Local s’insisteix en el fet que la col·laboració ciutadana és sempre una eina de gran utilitat policial.