L’Associació de Moros i Cristians lliura els trofeus del Mig Any 2018 durant un esmorzar fester en la plaça del Raval

L’Associació de Moros i Cristians lliura els trofeus del Mig Any 2018 durant un esmorzar fester en la plaça del Raval

L’acte, molt concorregut, va comptar amb la participació de l’alcalde, Carlos González, i del regidor d’Obertures, Carlos Sánchez

L’Associació de Moros i Cristians d’Elx va lliurar els trofeus corresponents als diferents campionats que organitza amb motiu del Mig Any 2018 durant un esmorzar fester que va tenir lloc en la plaça del Raval i que va comptar amb la presència de l’alcalde, Carlos González, i del regidor d’Obertures, Carlos Sánchez.

Els nombrosos participants en l’esmorzar van realitzar posteriorment una cercavila fins a la plaça del Congrés Eucarístic, on van acomiadar els càrrecs festers i van donar per conclòs el Mig Any, encara que a la vesprada, també es va realitzar la presentació no oficial dels nous càrrecs de la festa.

El president de Moros i Cristians, José María Vera, va assenyalar sobre la festa en finalitzar l’acte que “estic gratament satisfet per la participació i per la implicació de festers i festeres de totes les comparses. Ens queda ara l’Entraeta per acabar el Mig Any i aquesta vesprada tindrem la presentació dels que començaran i seran nous càrrecs d’enguany 2018. El temps ens ha permés desfilar i fer tots els nostres actes. Ahir vam fer una festa infantil increïble en el quarteller de Candalix i solament em queda dir que estic molt satisfet personalment i per tota l’associació”.

Per la seua banda, l’alcalde, Carlos González, va indicar que “cal felicitar a l’Associació de Moros i Cristians per organitzar un brillant Mig Any que cada vegada té més arrelament en la nostra ciutat i atrau a més veïns i veïnes a participar d’aquesta festa, molt important en el calendari festiu local. El dia de hui representa la convivència dels Moros i Cristians en aquest espai. Tot està eixint molt bé i com deia, cal felicitar-los per aquest treball que fan per consolidar aquesta festa en la nostra ciutat”.

A més de l’alcalde, del regidor d’Obertures i del president de l’Associació, van participar en el lliurament de premis els capitans moro i cristià de 2017, Vicente Ruiz i José Manuel Molla, respectivament, i el banderer de l’Associació, Miguel Ángel Crespo.

Els guardonats en els diferents campionats han sigut:

Campionat de parchís:
1º.-Alejandra Úbeda (Fila Boscos)
2º.-María Rodríguez (Piratas)

Concurs de paelles:
1º.-Estudiantes
2º.-Caballeros Halcones

Campionat  de dòmino:
1º.-Abencerrajes: Isaac Espinosa y Tomás Campello
2º.-Abbasíes: Vicente Selva y Vicente Ruiz

Campionat de pesca:
1º.-Francisco Serrano (Piratas)
2º.-Manuel Cedillo (Benimerines)
Peça Major: Manuel Cedillo (Benimerines)

Campionat de dards:
1º.-Gabi Argandoña (Abencerrajes)
2º.-Antonio Quiles (Piratas)

Campionat de Chinchón:
1º.-Chimo Trigueros (Estudiantes)
2º.-Susi Esclapez (Boscos)
3º. Ana Ferrández (Abbasíes)

Campionat de futbol:
Jugador destacat bàndol moro: Sergio López (Abbasíes)
Jugador destacat bàndol cristià: Adrián Guijarro (Caballeros Templarios)
Concurs de caps-filá:
Bàndol Moro
1º.-Aida Hernández Blasco (Filá Amiríes, Musulmanes)
2º.-Irena Alcaraz Rodes (Filá Adalías, Moros Sarracenos)
3º.-Conchi Escorza Campello (Filá Yaizas, Huestes del Califa)
Bàndol Cristià
1º.-Cristina Mora Rodríguez (Filá Ebory, Estudiantes)
2º.-Bergoña Monzo Legidos (Filá Perlas de Durban, Piratas)
3º.-Alejandra Castellano Canals (Filá Nusas, Estudiantes)