Recuperat comptador d’Aigües d’Elx en identificar sospitós

Recuperat comptador d’Aigües d’Elx en identificar sospitós
  • Components de la Brigada Nocturna van descobrir el comptador sota el seient d’una furgoneta inspeccionada després d’una maniobra sospitosa 
  • Les gestions de la secció de Medi Ambient de la Policia Local van confirmar que es tractava d’un objecte robat a Aigües d’Elx

El dia 21 de febrer a les 05.15 hores una patrulla de la Brigada Nocturna va interceptar una furgoneta, ocupada per un home i una dona de mitjana edat, després d’abandonar precipitadament en adonar-se de la presència policial.

Revisat el vehicle es va trobar sota el seient del conductor un comptador, el qual responia als usats habitualment per regants i subministradors en les zones rurals. Com que no es va poder acreditar la seua procedència i no es van donar versions coherents es va intervenir l’aparell per a realitzar les gestions oportunes.

La secció de Medi Ambient de la Policia Local va contactar amb els responsables d’Aigües d’Elx i es va confirmar que es tractava d’una peça robada i sobre la qual es va posar denúncia. Amb aquesta informació es va comparéixer en la Comissaria de Policia Nacional per a les actuacions conseqüents.