Trasllat sanitari per fractura oberta

Trasllat sanitari per fractura oberta

Un veí va alertar al 112 sobre la trucada insistent d’un home a la seua casa de camp, a la seua arribada la patrulla va trobar a l’implicat en estat d’embriaguesa.

Els agents de la Policia Local van comprovar que presentava diverses lesions, una d’elles una fractura oberta.

 

El dia 18 de febrer al voltant de les 9.00 hores es va rebre la telefonada en la Sala d’Operacions de la Policia Local que indicava la presència d’una persona en l’exterior d’una casa de camp en Carrús, que cridava insistentment i que no se’l coneixia.

Desplaçada al lloc la patrulla es va trobar un home d’uns 57 anys assegut al costat del clos, presentava hematomes i contusions, així com el que semblava una fractura oberta de tíbia i peroné, va requerir immediatament assistència mèdica. L’implicat, que es trobava en estat d’embriaguesa, va assenyalar no recordar què havia succeït i com havia arribat fins allí. Després de diverses gestions es va poder contactar amb el fill que va referir que es trobava en la zona d’oci d’Altabix amb el seu pare, i va ser vist per última vegada en companyia d’uns amics paterns.

Es van traslladar els fets i la declaració dels testimonis a la unitat de recerca de Comissaria per a les perquisicions oportunes.