Diversos membres de la corporació municipal acudeixen a la celebració del 60 aniversari d’APESOELX

Diversos membres de la corporació municipal acudeixen a la celebració del 60 aniversari d’APESOELX

APESOELX compta amb prop de 70 socis però són moltes més les persones que acudeixen a les instal·lacions a la recerca d’ajuda

L’alcalde, Carlos González, juntament amb els regidors Carlos Sánchez, Teresa Maciá i Felip Sànchez, van acudir a l’acte de celebració del 60 aniversari de l’Associació de Persones Sordes d’Elx i Baix Vinalopó (APESOELX).

José Ángel Linares, president d’APESOELX, juntament amb Carolina Galiana, presidenta de FESORD de la Comunitat Valenciana van mostrar la seu de l’associació a les autoritats municipals i els van explicar totes les fites que han aconseguit al llarg d’aquestes sis dècades.

L’alcalde, Carlos González, va elogiar en el seu discurs la labor que es fa des d’APESOELX per aconseguir la integració de la comunitat sorda en la societat. Així mateix, va fer saber a APESOELX i FESORD que tenen les portes obertes del Consistori per a seguir treballant mà a mà en la realització d’activitats i iniciatives dirigides a les persones sordes de la ciutat.

Actualment, APESOELX compta amb prop de 70 socis, encara que segons va explicar Carolina Galiana, són moltes més les persones que acudeixen a les instal·lacions o als tallers que realitzen a la cerca d’ajuda o activitats per realitzar.

Després de l’acte, l’alcalde i els regidors van estar parlant amb els socis d’APESOELX i van prendre nota dels suggeriments que aquests els van fer per millorar la seua qualitat de vida.