Actuacions contra el tràfic de droga a la menuda

Actuacions contra el tràfic de droga a la menuda

En una de les últimes actuacions els agents van presenciar la passada de droga mentre realitzava un control de seguretat.

Uns dies després, durant la vigilància preventiva, la patrulla de Torrellano va observar una altra passada realitzada des del mateix habitatge del venedor.

El dia 1 de març just a les 17.15 hores un dels components del control de seguretat disposat en el carrer Clara de Campoamor, va observar com es produïa una passada de droga entre dos individus.

Interceptat l’implicat, es va descobrir que portava estupefaents preparats per a la seua venda i diners per a les transaccions. Fins i tot, va arribar a explicar als agents que es dedicava a això explicant els diferents tipus de substàncies que venia. Per tals motius es va procedir a la seua detenció.

Una situació similar es va produir el dia 3 al voltant de les 03.20 h en Torrellano, quan els agents destinats a la pedania van presenciar una altra passada efectuada des de la finestra d’una planta baixa a un menor d’edat amb bicicleta. Requerit el jove finalment va confirmar els fets pels quals va ser denunciat i els seus pares van ser informats. La part implicada en un possible delicte contra la salut pública es va negar a col·laborar en l’actuació, per la qual cosa es va informar l’autoritat competent dels fets.