L’Ajuntament presenta el programa de festes de la Setmana Santa

L’Ajuntament presenta el programa de festes de la Setmana Santa

Els dies 16, 23 i 30 de març tindran lloc les Jornades Gastronòmiques de Quaresma, que es realitzaran en diferents restaurants de la ciutat

El regidor de Festes, Pepe Pérez, juntament amb el president de la Federació de Confraries i Germanors de la Setmana Santa d’Elx, Gaspar Agulló, han presentat el programa de festes de Setmana Santa. Entre les activitats que s’organitzen destaquen les Jornades Gastronòmiques de Quaresma.

“Tindran lloc el 16, 23 i 30 de març en diferents restaurants de la ciutat i que vénen detallats en el fullet”, ha assenyalat el regidor de Festes, qui ha afegit que aquesta activitat es vol anar recuperant i que va tenir un notable èxit en anteriors edicions.

Una altra de les novetats que porta la Setmana Santa és l’exposició de Palma Blanca que tindrà lloc en la Llotja Medieval. “El gran treball que realitzen els artesans i les artesanes del palmell blanc que es presenten al concurs, a part de fer la processió el Diumenge de Rams, estaran exposades durant diversos dies més”, ha assenyalat Pepe Pérez.

L’exposició s’obrirà el dissabte 24, a les 17.15 hores fins a les 21.00 hores, que es realitzarà la decisió del jurat. Així mateix, dilluns, dimarts i dimecres es podran visitar a partir de les 10.00 hores i fins a les 13.00 hores i totes les vesprades des de les 18.00 hores i fins a les 21.00 hores.

“Agrair la disposició dels artesans per a deixar les seues xicotetes obres d’art perquè veïns i turistes puguen admirar una de les nostres tradicions més volgudes”, ha assenyalat Pepe Pérez.

El menú de les Jornades de Quaresma es pot consultar en el següent enllaç:

 

MENU JORNADES QUARESMA