Grup d’agents i voluntaris de DYA s’incorporen a les labors de busca en Níjar

Grup d’agents i voluntaris de DYA s’incorporen a les labors de busca en Níjar

Un grup mixt amb més de 20 persones es troba a Almeria participant en l’operatiu de busca de Gabriel de 8 anys.

Els voluntaris han eixit a les 5 del matí per arribar al primer torn de busca, preparat per a les 8 del matí.

 

El dia 2 de març a les 05.00 hores va partir des de la Prefectura de Policia Local un grup de voluntaris compost per 9 agents i 5 membres de DYA, per participar en les labors de busca de Gabriel de 8 anys, desaparegut en Níjar dimarts passat.

Es va oferir l’ajuda a l’operatiu que coordina les labors de busca i va ser acceptada i autoritzada per la Prefectura de Policia Local. L’equip té previst arribar a Almeria i participar en el primer torn de busca preparat per a les 08.00 hores i en el segon de les 15.00 hores, fins que les condicions de llum ho permeten.

Entre aquests voluntaris hi ha agents amb formació específica en rastreig i busca de desapareguts en zones rurals i agrestes, pertanyents a la secció de Medi ambient de la unitat UMA, i són la majoria dels voluntaris components de les diferents Unitats Territorials.

Enllaç a Vídeo Nota de Premsa