Sostracions frustrades en nits anteriors

Sostracions frustrades en nits anteriors

Se’ls va requerir al pas, ja que, una jove els va denunciar per la sostracció del seu telèfon mòbil, l’autor va ser localitzat i detingut a uns carrers de distància.

Uns dies abans els agents van ser agredits en frustrar el robatori a l’interior d’un vehicle.

 

El dia 11 de març just a les 01.45 hores una patrulla de la Brigada Nocturna realitzava patrullatge preventiu en la rodalia de l’Hort de Sant Antoni quan una menor de 15 anys els va requerir i els va advertir que acabaven de sostraure el seu telèfon mòbil.

La jove va assenyalar com a autor a un home de 18 anys que s’allunyava del lloc corrent, per la qual cosa va ser interceptat a uns carrers de distància. Pel que sembla, s’hi havia acostat a l’afectada preguntant-li l’hora, va aprofitar el moment en el qual treia el mòbil per a arrabassar-li-ho i aquesta va caure al sòl. En l’escorcoll de seguretat de l’implicat li va ser trobat el telèfon de la menor, motiu pel qual va ser detingut i va ser traslladat a dependències policials.

El dia 7, passada la mitjanit, es va rebre una telefonada que comunicava el possible intent de robatori a l’interior d’un vehicle per part d’un veí de la zona de Nit de l’Albà. En arribar al lloc les patrulles, van confirmar danys en la porta i la finestreta d’un vehicle però a ningú en la rodalia. Segons va ampliar la persona que va telefonar, el sospitós s’havia unit a un grup compost per un altre home i dues dones, i havien marxat del lloc, va donar una detallada descripció d’aquests.

Realitzada batuda per la zona, es va trobar a la persona descrita amb mig cos a l’interior d’un turisme i a les altres tres persones en els voltants en actitud vigilant. Davant aquest fet es va intervenir ràpidament i es va evitar la fugida, les dues dones van intentar anar-se’n de lloc, per la qual cosa un dels agents les van interceptar a pocs metres. Va ser en aquest moment quan sense previ avís aquestes van començar a colpejar i arrapar a l’agent intervinent que va haver de ser recolzat per un company per a reduir a les agressores. Aquest fet va ser aprofitat pels homes per a arremetre contra l’agent que els entrevistava, es va iniciar un forcejament que va ser devedament assistit en la detenció per la dotació de suport.

Tant pels fets descrits anteriorment com per les lesions patides, aquestes quatre persones van ser detingudes i traslladades a dependències policials.