Compte enrere per a la Fireta del Camp d’Elx

Compte enrere per a la Fireta del Camp d’Elx

El Passeig de l’Estació acull del 12 al 14 d’octubre una mostra de la gastronomia, artesania i cultura del món rural il·licità.

L’edil de Medi Rural, Antonio García, assegura que l’objectiu d’aquest esdeveniment és fer visible el gran potencial del món rural il·licità.

Els edils de Medi Rural, Antonio García, i Promoció Econòmica, Héctor Díez, han presentat aquest matí el cartell d’una nova edició de la Fireta del Camp d’Elx. Un esdeveniment amb l’objectiu de fer visible el gran potencial del món rural il·licità i donar a conéixer les immenses possibilitats en gastronomia, emprenedoria, turisme, agricultura i qualitat de vida del Camp d’Elx. A més, es pretén donar a conéixer tots els productes, valors i activitats relacionades amb el Camp d’Elx.

Al costat dels edils, en la presentació, han estat representants de les associacions que col·laboren en aquest esdeveniment, cas de l’Associació per al Desenvolupament Rural del Camp d’Elx, l’Associació d’Agricultors i Ramaders d’Elx, la Unió de Llauradors i Ramaders d’Elx i la Comunitat de Llauradors i Ramaders d’Elx.

La Fireta del Camp d’Elx se celebrarà en el Passeig de l’Estació i un any més l’Ajuntament col·labora amb les diferents associacions agràries de la ciutat amb la finalitat d’impulsar l’economia il·licitana.

Antonio García, ha posat l’accent en el compromís de l’equip de govern amb aquest esdeveniment i ha elogiat amb la important labor que realitzen les associacions agràries en defensa del món rural il·licità. Les associacions agràries han estat representades per Pedro Valero (ASAJA), Santiago Pascual (Unió de Llauradors i Ramaders d’Elx), Pascual Serrano (Associació per al desenvolupament rural del Camp d’Elx)Pascual Urbán (Comunitat de Llauradors i Ramaders).

El suport municipal es plasma en l’aportació de 30.000 euros per a l’organització d’aquesta important fira.

Antonio García ha dit que un any més la Fireta del Camp d’Elx es fa coincidir amb el pont d’octubre amb l’objectiu de captar més visitants.