L’Ajuntament d’Elx aposta per una festa lliure d’alcohol

L’Ajuntament d’Elx aposta per una festa lliure d’alcohol

L’Ajuntament d’Elx, a més de la posada en marxa de la campanya de sensibilització i conscienciació davant els problemes d’abús d’alcohol en aquestes festes, que té com a lema “1UP: No et jugues la teua única vida”, està preparant activitats d’oci alternatives al botelló i al consum d’alcohol perquè en aquestes pròximes festes els i les joves puguen divertir-se sense alcohol.

Per a això, el consistori ha organitzat la primera “Barraca Sense Alcohol 0,0” que tindrà lloc el pròxim 14 d’agost (Nit de la Roà) al pati del col·legi públic Luis Cernuda de 23:00h a 3:00h.

L’esdeveniment comptarà amb diverses actuacions. Entre aquestes, com a cap de cartell, es troba el raper Denom. Aquest artista madrileny va començar a compartir les seues maquetes en YouTube l’any 2013. Però, el seu primer àlbum oficial “Una parte de mí” de la mà de Grimey Music, va arribar anys més tard. En els últims mesos, Denom està mostrant un major compromís social, amb singles de tendència cap a les balades i el pop urbà.

També actuarà la rapera il·licitana Hakuna Tanaka que, a poc a poc, es va donant a conéixer a la província d’Alacant amb diversos concerts celebrats. La cantant, que fusiona hip-hop i reggae, és l’autora de les seues lletres, i entre les seues maquetes es troben “Rapaduras” i “Rapandriddims”.

Així mateix, Miguel Camaño farà una sessió de música urbana amb ritmes jamaicans. Aquest periodista i locutor de ràdio dirigeix i presenta el programa radiofònic Alma de León, en el qual dóna a conéixer la música jamaicana, en Ràdio 3.

D’igual manera, i també amb ritmes jamaicans, ve el duo alacantí de corista i DJ, May Day Sound.

Amb aquesta iniciativa de la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives (UPCCA) es pretén pal·liar el consum d’alcohol en els joves. En aquesta festa sense alcohol es podran consumir refrescos i begudes lliures d’alcohol, com el nom indica. A més, per a complir amb el lema de la festa, només podran entrar aquells que donen 0,0.