Zones d’ombra amb seients i taules, novetat principal del Racó Fester 2018

Zones d’ombra amb seients i taules, novetat principal del Racó Fester 2018

El col·legi Candalix acollirà la huitena edició de la festa indie il·licitana els dies 11,13 i 14 d’agost

 

Zones d’ombra amb seient i taules, i punts de separació de residus. Aquestes són les dues novetats principals del Racó Fester, que s’inaugurarà el pròxim 11 d’agost. Així ho ha explicat el regidor de Festes, José Pérez.

“L’horari serà de 12 a 16 hores i, a la nit, de 20 a 24 hores”, ha assenyalat Pérez, qui ha afegit que enguany hi ha més llocs. Concretament, hi haurà 24, tres més que l’any passat.

El preu de la canya o refresc i la tapa és de tres euros. Així mateix, el dia 11 d’agost en l’intermedi del Misteri d’Elx es realitzarà una mascletá nocturna en el mateix recinte.

Zona indie

Un escenari de 36 metres quadrats i altaveus disposats per a fer sonar 20.000 watts estan preparats per a rebre a grans DJ del panorama nacional. Un any més, les festes d’Elx compten amb Zona Indie Elx, la huitena edició del festival il·licità, disposat a fer vibrar els assistents.

Enguany, els bafles més indies sonaran als patis del col·legi Candalix els dies 11,13 i 14 d’agost, on un cúmul de sorpreses alegraran les festes d’Elx a tots els assistents.

El dissabte 11 d’agost, a partir de les 00.30 hores, Poncini, calfarà els motors dels assistents per a cedir pas a un dels més grans productors musicals i remescladors nacionals. David Van Bylen, artista que serà el protagonista de la primera nit indie, ens farà gaudir amb les seues mescles úniques.

El dissabte 11 d’agost, a partir de les 00.30 hores, obrim les portes del festival il·licità amb dos grans noms: Poncini i David Van Bylen. Ells seran els que ens remunten als inicis del pur indie amb la festa “SuperIndie”, on els temes més clàssics d’aquest panorama sonaran per a fer-nos ballar i rememorar bons moments.

El dilluns 13 d’agost, a partir de les 00.30 hores, We Are England. Aquest duo de veterans amb galons en l’escena indie vinguts des de Múrcia calfaran els motors dels assistents per a cedir pas a un dels més grans. Cristian Set-Roc, l’il·licità més internacional pel que fa a la música indie, serà l’encarregat de l’espectacle el segon dia.

El dimarts 14 d’agost, el protagonista serà Smile DJ. Aquest jove crevillentí trencarà el gel a partir de les 23.00 hores amb les mescles úniques que punxa cada cap de setmana en locals de moda, i deixarà pas a Toño, artista oficial de Zona Indie Elx, que serà el protagonista principal de la tercera nit indie, aquest veterà ens farà gaudir amb les seues mescles úniques que posaran el fermall final a la Huitena Edició de Zona Indie Elx 2018.

A més, durant tot el festival, diferents estands patrocinadors sorprendran el públic amb concursos, regals i diferents activitats que aportaran un valor afegit a aquesta huitena edició de la festa indie il·licitana. L’entrada és gratuïta.