Bon acolliment del projecte “Entre Nosaltres”

Bon acolliment del projecte “Entre Nosaltres”

El dia 1 d’octubre finalitzava el Taller “Entre Nosaltres”, dirigit a dones majors de 50 anys.  Taller que els ha sabut a poc, tal com reflecteixen en el qüestionari d’avaluació que han emplenat en l’última sessió, que han valorat com molt positiu, i han suggerit que es repetisquen aquest tipus de tallers i fins i tot s’amplien en el nombre de sessions.

Des de Casa de la Dóna també es valora molt positivament la participació i, en la mesura que siga possible, es continuaran realitzant aquest tipus d’activitats amb la finalitat de conscienciar les dones d’aquestes edats,  del seu paper social com transmissores de valors i de la importància d’aquest rol. Així com oferir-les eines com a formadores de les noves generacions i com a partícips d’un necessari canvi social cap a la igualtat.