Formació a Elx sobre la inspecció d’establiments públics de l’IVASPE

Formació a Elx sobre la inspecció d’establiments públics de l’IVASPE
  • Les jornades formatives organitzades per l’Institut Valencià de Seguretat Pública van reunir agents de tota la província
  • Les classes teòriques i pràctiques van ser a càrrec de l’Inspector José Antonio Corrales, responsable de la Unitat d’Establiments i Activitats d’aquesta Policia Local

Entre els dies 17 i 21 de setembre es va celebrar en les instal·lacions de la Prefectura il·licitana el curs sobre Policia Administrativa enfocat a la inspecció d’establiments públics, organitzat per l’IVASPE (Institut Valencià de Seguretat Pública i Emergències).

Les jornades van tindre un contingut teòric a l’aula de formació de Policia Local i un desenvolupament pràctic, en el qual els alumnes es van traslladar a una discoteca de la localitat per a posar en pràctica els coneixements adquirits.

La valoració entre els alumnes va ser molt positiva, en tractar-se de labors molt especialitzades i de gran utilitat per a la seua aplicació en l’àrea de Policia Administrativa.

Els alumnes procedien dels Cossos de Santa Pola, Asp, Torrevella, Alcoi, Muro d’Alcoi, Monòver, Algorfa, Rojals, Benidorm, Elda, Novelda, Bigastre, Banyeres de Mariola, Altea, Calp i Benferri.