‘Influencers’ de la tercera edat

‘Influencers’ de la tercera edat

Les regidories de Majors i Comunicació impulsen una campanya que posa en valor l’experiència i consells dels jubilats de la ciutat

El Centre de Congressos ‘Ciutat d’Elx’ ha acollit la presentació de la campanya “Iaios influencers”, una iniciativa promoguda per les regidories de Majors i Comunicació per a posar en valor als jubilats de la ciutat.

“Iaios influencers va sorgir arran d’un cas de maltractaments en persones majors, amb fills adolescents i ens va cridar molt l’atenció. Per això, hem decidit fer aquesta campanya de reivindicació de persones majors que aporten tant a la família i a la societat”, ha explicat el regidor de Majors, Carlos Sánchez.

El regidor de Majors ha assenyalat que van estar plantejant la possibilitat de diversos anuncis. “La idea dels youtubers, instagramers, que ara està tan de moda… ens van fer plantejar-nos la següent pregunta, realment els influencers de la societat, dels adolescents… qui són? Doncs. són els nostres majors. La idea és posar en valor a aquests avis que passegen als néts, que els recullen del col·legi, que els donen el berenar… i que quasi sempre ens van donant consells”, ha explicat Sánchez.

“El que volem és posar en valor i donar-los el lloc. Hem de ser conscients del valor que tenen i no deixar-los passar perquè moltes vegades quan ens adonem d’això, és massa tard”, ha exposat el regidor de Majors, qui ha afegit que és una campanya amable i que pretén arribar al cor de tots i donar als avis la importància que mereixen.

En comptes d’agafar a algú famós el que s’ha fet ha sigut agafar a quatre persones que són de les quals participen en els esdeveniments que s’organitzen des de la regidoria de Majors. “Hem agafat a quatre persones que seran la cara d’aquesta campanya. Eixiran en els autobusos, en els mitjans de comunicació i pels carrers. Quatre persones a les quals els agrada arreglar-se i que representen la majoria de majors de la nostra ciutat”, ha conclòs Carlos Sánchez.

A la presentació ha acudit també la regidora de Benestar Social, Teresa Macià.