Ajuda de la Diputació a la difusió de la música i el teatre a Elx

Ajuda de la Diputació a la difusió de la música i el teatre a Elx

Elx Cultura rep una subvenció de la Diputació Provincial d’Alacant per a la Campanya de la difusió de la música i el teatre de 2018

La Diputació d’Alacant continua col·laborant amb les institucions públiques en la difusió de la cultura. Durant el mes d’octubre, dues actuacions programades per la regidoria de Cultura d’Elx  van rebre el suport econòmic de la diputació.

Aquests espectacles van ser el concert de Fraskito en el Gran Teatre, el 20 d’octubre, i la representació de @Rita_Trobador a La Llotja, dins del Festival Medieval, el 30 d’octubre. Ambdues actuacions, d’entrada lliure, van tindre un gran èxit entre el públic, que va omplir l’aforament dels dos esdeveniments.

Aquestes sales, durant novembre, continuen promovent la música i el teatre amb representacions com Las Muchas, el dia 30 en el Gran Teatre, o Microepisodis de Feixisme Quotidià, el dia 23, i El Rei Lleó, el dia 30, a La Llotja i concerts com el de Formula V, el dia 23, en el Gran Teatre, i el de Fredi Leis, el dia 24, a La Llotja.