Detinguts dos individus relacionats amb robatoris als Arenals, l’Altet i Gran Alacant

Detinguts dos individus relacionats amb robatoris als Arenals, l’Altet i Gran Alacant
  • La Brigada Nocturna va interceptar els detinguts després de ser descoberts a l’interior d’un turisme per la filla d’un dels afectats
  • Diversos jocs de claus, comandaments a distància, un joc de rossinyol o un gat hidràulic també consten entre els objectes intervinguts i que van ajudar a vincular-los amb altres robatoris als Arenals i Gran Alacant

El dia 28 d’octubre, entre les 04.00, i les 07.00, la Brigada Nocturna de Policia Local va acudir a una trucada des de l’Av. de Travaló que indicava que una dona sol·licitava auxili en via pública.

Desplaçada la patrulla al lloc, van ser informats que feia escassos minuts l’afectada havia descobert a l’interior del vehicle del seu pare dos individus. En acostar-se a comprovar-ho, aquests es van adonar de la seua presència, i la van espentar abans de fugir a la carrera. La ràpida coordinació de les patrulles de servei va permetre interceptar dos homes que coincidien plenament amb les característiques físiques quan intentaven abandonar el nucli urbà.

De l’escorcoll realitzat als implicats es van obtindre diversos objectes relacionats inequívocament amb els fets descrits, ja que portaven els objectes denunciats, alguns tan singulars com productes d’higiene. Una vegada en dependències policials es va valorar l’existència d’altres elements que no es trobaven entre els denunciats, especialment diversos comandaments a distància i jocs de claus, algun amb informació detallada sobre ubicació.

Quan es va creuar informació amb la Guàrdia Civil de Santa Pola i la Policia Nacional a Elx, es va poder vincular els dos detinguts amb diversos robatoris en Gran Alacant, els Arenals del Sol i, possiblement, a l’Altet durant l’última setmana. Pel que sembla, feien ús d’un joc de rossinyol i un gat hidràulic, que portaven amb ells en el moment de la intervenció, quan no forçaven de manera més contundent els vehicles. Es desconeix si són integrants d’un grup que està actuant en la mateixa zona o si actuaven per separat.