Garpark i El Granjero Milenial guanyadors de la VII edició del “Business Market. Idees per a invertir”

Garpark i El Granjero Milenial guanyadors de la VII edició del “Business Market. Idees per a invertir”

Garpark i El Granjero Milenial guanyadors de la VII edició del “Business Market. Idees per a invertir”

 

El passat 23 de novembre es va celebrar la VII edició de l’esdeveniment “Business Market. Idees per a invertir” amb l’objectiu de promoure la trobada entre emprenedors i inversors, així com afavorir les relacions empresarials, potenciant sinergies i aliances estratègiques.

Els guanyadors d’enguany han sigut Garpark, presentat per Laura Sempere, Jonas Barthen i Ximena Bedoya, projecte empresarial basat en una agència de garatges compartida; i El Granjero Milenial, presentat per Beatriz Temporal i Luis Temporal, projecte dedicat al cultiu vertical d’interior de microgreens sota condicions controlades i la seua posterior comercialització.

La jornada va comptar amb les ponències de Beatriz Sánchez i Sergio Valero de l’empresa de la Tienda de Valentina que van fer un repàs de l’evolució de la signatura sota el títol de “A l’altre costat de la por, ens esperava un somni”; i de Carlos García, fundador i CEO de Flamingoslife, la ponència del qual es va titular “La importància del com”.

Els onze projectes que van participar com a finalistes són els següents:

Núm PROJECTE DESCRIPCIÓ DEL PROJECTE
1 ANFECHEM Producció i venda de molècules i polímers per a aplicacions en biotecnologia, nanotecnologia i salut.
2 OSCILLUM Desenvolupament I+D de cosmètica funcional. Productes dirigits al tractament de la pell amb condicions complexes com, per exemple, en estries.
3 TRAVELEST App turística que optimitza rutes segons preferències, temps disponible, lloc i fi de ruta.
4 GARPARK Servei per a permetre guanyar diners als amos de garatges si comparteixen la seua plaça (mentre no la usen) amb conductors que necessiten un aparcament econòmic i accessible en el centre de la ciutat.
5 PLANTTAS Connectar viveristes amb els professionals del sector de les plantes i flors de tot el món a través d’una plataforma digital i professional.
6 WICHARGE+ Creació de xarxa de bases de càrrega sense fil en diferents punts de la ciutat.
7 BIOFERRIC INK Producció de tinta per a tatuatges extraïbles, utilitzant una màquina extractora magnètica.
8 INDESA ROBOTICS COMPANY SL Disseny i producció de línies d’envasat multiformat per a blister/terrina totalment automatitzada amb control de qualitat i mòdul cartesià per a encaixat de terrines.
9 EL GRANJERO MILENIAL Cultiu interior de microgreens sota condicions controlades i la seua posterior comercialització.
10 MODA PARA EL ALMA Peces elaborades amb teixits naturals i en condicions laborals dignes potenciant les economies locals.
11 MOVEMENT “PAUSA LABORAL SALUDABLE” Assessorament integral amb programes de salut i benestar laboral enfocats a millorar la productivitat de les empreses.