La Junta de Govern aprova la modificació del contracte que permetrà fer la Línia K circular en tots dos sentits

La Junta de Govern aprova la modificació del contracte que permetrà fer la Línia K circular en tots dos sentits

La regidora de Mobilitat, Esther Díez, anuncia que al febrer o al març de 2019 arribaran els quatre autobusos, dos d’ells híbrids, que possibilitaran el tancament complet d’aquesta línia, la segona amb més viatgers.

El Junta de Govern Local ha aprovat la modificació del contracte de gestió d’Autobusos Urbans d’Elx amb l’objectiu de dur a terme el tancament complet de la línia K en tots dos sentits. Així ho ha explicat la regidora de Mobilitat, Esther Díez, qui ha dit que aquesta actuació s’emmarca en les polítiques de l’equip de govern per a fomentar el transport públic.

“La línia K és la que ha experimentat l’increment més alt d’usuaris en els últims anys i, de fet, ja s’ha col·locat com la segona línia més utilitzada. Per això, l’any passat ja es va dur a terme aquella prolongació fins a l’Hospital General i la nova proposta és completar el cercle sencer d’aquesta línia unint tots els barris perifèrics del nucli urbà en tots dos sentits”, ha explicat Díez, qui ha afegit que “entenem que és una de les actuacions més importants en matèria d’autobusos urbans i, en aquest sentit, el que ha fet la Junta de Govern és aprovar aquesta modificació del contracte, necessària per a adquirir quatre nous autobusos”.

Dos d’aquests autobusos seran híbrids i altres dos tèrmics, que són els vehicles convencionals i que són necessaris perquè la línia tinga servei en tot moment.

“La modificació d’aquest contracte suposa un augment de 710.000 euros anuals, bàsicament per a sufragar el pagament del personal conductor que ha de gestionar aquests vehicles”. La regidora ha explicat que aquesta modificació, per la seua quantia, es va portar al Consell Jurídic Consultiu, que va donar la seua aprovació.