L’alcalde reivindica que Elx tinga presència activa en el consell d’administració del port de la província d’Alacant

L’alcalde reivindica que Elx tinga presència activa en el consell d’administració del port de la província d’Alacant

El primer regidor, Carlos González, s’ha reunit amb el president de la Cambra de Comerç, Juan Rivera, i el president de l’autoritat portuària, Juan Antonio Gisbert, per a establir línies de treball entre les tres institucions.

L’alcalde d’Elx, Carlos González, s’ha reunit amb el president de la Cambra de Comerç, Juan Rivera, i amb el president de l’Autoritat Portuària d’Alacant, Juan Antonio Gisbert, per a tractar temes que establisquen línies de treball entre les tres institucions. El primer regidor ha assenyalat que una de les reivindicacions necessàries és que Elx tinga presència activa en el pròxim consell d’administració del port.

“Elx és una ciutat enormement dinàmica, amb una gran capacitat exportadora i importadora. El port juga un paper important dins d’aqueixa dinàmica… Per aquest motiu és molt positiu el fet que en una pròxima renovació del consell hi haja un representant il·licità”, ha assenyalat l’alcalde, Carlos González.

El primer regidor ha explicat que tant el port com la cambra són dues institucions enormement importants, des del punt de vista socioeconòmic i que per a Elx, la segona ciutat de la província d’Alacant, indubtablement és d’interés tindre una relació fluida i intensa, tant amb la Cambra de Comerç com amb el port.

“Hem abordat la importància que té el port d’Alacant per al conjunt de la província i, especialment, per a municipis com el nostre, amb un gran dinamisme empresarial i amb una gran capacitat exportadora. En aquest sentit, hi ha molt d’interés per part del port de la província d’Alacant per afavorir l’eixida i arribada de mercaderies procedents de la província d’Alacant, a través del port alacantí”, ha explicat l’alcalde.

Carlos González ha assenyalat que també és d’interés de les empreses de la ciutat el fet de considerar la possibilitat que les mercaderies que tenen origen i destinació Elx puguen utilitzar les instal·lacions portuàries del Port d’Alacant.

Tant el president de la Cambra de Comerç com el de l’Autoritat Portuària han coincidit amb l’exposició de l’alcalde perquè les tres institucions treballen juntes.