UTE localitza plantació de marihuana en atendre una agressió domèstica

UTE localitza plantació de marihuana en atendre una agressió domèstica
  • L’UTE es va entrevistar amb les parts en el domicili, i va observar evidents indicis que l’habitatge era utilitzat per a cultivar cànnabis.
  • El detingut va confirmar que venia la substancia estupefaent a una associació.

El dia 25 d’octubre, sobre les 18.50, una UTE (Unitat Territorial) es va dirigir a comprovar una discussió de parella, alertats per veïns i vianants que havien sentit crits, habituals en l’habitatge segons les primeres manifestacions.

En dirigir-se a la porta d’accés del domicili van ser atesos per un home d’uns 42 anys i nacionalitat britànica, que va negar els fets i estar acompanyat. En escoltar una dona a l’interior, reiteren la necessitat de comprovar la situació, l’implicat, finalment, accedeix. Els agents van confirmar la presència d’una dona d’uns 40 anys, també britànica, amb clars hematomes als braços, qui va admetre haver discutit sense majors conseqüències.

Durant l’actuació, els agents observen cablejat que puja a la planta superior de l’habitatge, al costat d’un constant soroll de ventilador i una inconfusible olor a marihuana. De fet, en la mateixa estada existien dues grans bosses, amb una substància vegetal verd, que deixaven poc lloc a dubtes.

Al costat de la patrulla de policia nacional requerida per la policia local, es va confirmar el cultiu en una de les habitacions de l’habitatge, que, segons el propi implicat, venia a una associació, i diversos focus, assecadors i utensilis necessaris per a cultivar en el soterrani.

Davant aquest presumpte delicte contra la salut pública i els indicis d’agressió a la seua parella, l’home va ser detingut i traslladat a dependències policials. També es va decomisar tot el material relacionat amb els fets.