Acte amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

Acte amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

L’alcalde d’Elx, Carlos González, juntament amb la regidora de Benestar Social, Teresa Maciá, han acudit a l’acte que s’ha organitzat en la Glorieta amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, que se celebra el 3 de desembre.

 

Tant l’alcalde com Maciá han visitat cadascun dels estands de les associacions relatives als col·lectius de discapacitat de la ciutat.

José Ramón Riquelme, usuari amb discapacitat, ha sigut l’encarregat de llegir el manifest.

“Des de l’Ajuntament d’Elx, des d’aquest Equip de Govern i des de la Regidoria de Benestar Social no s’ha deixat de treballar en aquesta línia. Des del començament de la legislatura s’ha incidit en el desenvolupament de polítiques inclusives, per buscar l’apoderament de les persones amb discapacitat i la igualtat d’oportunitats en tots els àmbits de la vida. Per a això, s’ha comptat amb la inestimable col·laboració del Consell Municipal de Persones amb Discapacitat, on estan representades i participen activament les associacions i entitats de la nostra ciutat que, dia a dia, lluiten i defensen drets i oportunitats d’aquest col·lectiu, i també de les seues famílies. Totes elles són la veu viva i activa que continua dient-nos a les administracions que sí s’ha avançat, que cada vegada són més visibles, però que encara queda camí per recórrer. Per tant, junts i juntes: administracions, persones amb discapacitat i famílies i tota la ciutadania, hem de continuar treballant i lluitant per una societat accessible i igualitària per a tots i totes”, assenyalava el manifest.