Concentració en suport a la Llei de Dependència en el seu XII aniversari

Concentració en suport a la Llei de Dependència en el seu XII aniversari

L’alcalde d’Elx, Carlos González, acompanyat per la regidora de Benestar Social, Teresa Maciá, i la regidora d’Hisenda, Ana Arabid, han assistit a la concentració que ha tingut lloc a la plaça de Baix i que coincideix amb el XII aniversari de la Llei de Dependència.

 

L’alcalde ha assenyalat que “és un dia molt important, ja que se celebra el XII aniversari de l’aprovació de la Llei de Dependència; una llei importantíssima per a les persones dependents i les seues famílies. Cal recordar que en la nostra comunitat hi ha hagut durant els anys de govern del PP moltes dificultats per a aplicar-la. Afortunadament, això ha canviat amb el Govern del Botànic, ja que Ximo Puig i el seu govern s’han implicat decididament en l’aplicació d’aquesta llei. S’han adoptat mesures que han millorat substancialment les condicions d’aquest col·lectiu i encara així hi ha molt a fer”.

Tal com ha afegit González, “nosaltres donem suport a les reivindicacions de les persones dependents, recolzem una aplicació decidida i íntegra del sentit literal de la Llei de Dependència i reclamem també al govern de Puig que continue treballant en la direcció que l’ha fet fins ara que és, ni més ni menys, una aplicació completa de tot el que està previst en una llei que ha suposat un gran avanç social i que és un pilar essencial de l’Estat de Benestar”.