El pròxim 20 de desembre es posaran a la venda les cadires per a la Cavalcada de Reis per internet

El pròxim 20 de desembre es posaran a la venda les cadires per a la Cavalcada de Reis per internet

A través d’Instanticket es posaran a la venda 6.000 localitats, i les 4.000 cadires restants es podran adquirir el dia 3 de gener de forma física en el Passeig de l’Estació.

 

El regidor de Festes, José Pérez, ha parlat sobre la venda de cadires per a la Cavalcada de Reis, que passarà per la ciutat la vesprada/nit del 5 de gener.

Segons ha explicat el regidor de Festes, en total es posaran a la venda 10.000 cadires. “El 20 de desembre es posaran a la venda online 6.000 cadires a través d’Instanticket. Aquestes cadires pertanyen a la part esquerra dels carrers Reina Victòria, plaça de Baix i Corredora; i a banda i banda dels carrers Pont dels Ortissos, Porta d’Alacant, Mestre Albéniz, Porta del Parc i Diagonal del Palau”, ha explicat Pérez.

D’altra banda, el pròxim 3 de gener es posaran a la venda en el Passeig de l’Estació la venda física de les cadires de la Cavalcada. En total, es distribuiran 4.000 cadires que pertanyen al costat dret de Reina Victòria, plaça de Baix i Corredora. El preu de les cadires és d’1,5€ i cada persona podrà adquirir un màxim de 10 cadires.

Espectacle Piromusical

D’altra banda, el regidor de Festes ha informat que aquest dissabte, dia 22 de desembre, es durà a terme un espectacle piromusical titulat “Emocionadal”. “És una novetat d’enguany que compta amb llum, so i pirotècnia de foc fred”, ha assenyalat José Pérez.

L’esdeveniment tindrà lloc en la façana de l’Ajuntament d’Elx, a les 19 hores, però abans, a les 18.15 hores, hi haurà animació infantil amb Bob Esponja, Patricio i el Pare Noel, que acudirà per a veure els més xicotets i les més xicotetes de la ciutat.