Esports presenta la VII edició de la Sant Silvestre nadant

Esports presenta la VII edició de la Sant Silvestre nadant

El regidor d’Esports, Jesús Pareja, ha presentat l’edició VII de la Sant Silvestre nadant que es realitza als Arenals del Sol el 31 de desembre. La prova, no competitiva, comença a les 9.30 hores des de Gran Badia.

Eduardo Luís Davó, coordinador de la prova, ha explicat que la prova consta de 2.000 metres, que van des de l’edifici Gran Badia fins al final dels Arenals del Sol. “La prova no és competitiva, però es farà lliurament d’un trofeu a la guanyadora femenina i un altre trofeu al guanyador masculí”, ha assenyalat Davó.

Després de la prova, els i les participants, juntament amb un/a acompanyant, podran degustar el tradicional caldo amb pilotes.

Les inscripcions tenen un cost de 17 euros i qualsevol persona que vulga inscriure-s’hi pot fer-ho a través d’un número de compte. Les inscripcions poden dur-se a terme fins al 27 de desembre i s’espera una participació de prop d’un centenar de persones.

Per a més informació, es pot consultar el Facebook de la prova.