Identificat mentre realitzava pintades a “Les Mans de Sant Joan”

Identificat mentre realitzava pintades a “Les Mans de Sant Joan”
  • La peculiar acció va ser realitzada al monument situat a l’interior d’una de les rotondes, enfront de la Ciutat Esportiva
  • Es van registrar danys per valorats en uns 600 euros i una sanció que partiria de 300 euros

El dia 8 de desembre, sobre les 14.45, una UTE (Unitat Territorial) va sorprendre un home de 44 anys que estava realitzant diverses pintades en el monument de “Les Mans de Sant Joan”, obra de Pepe Azorín, situada en una de les rotondes enfront de la Ciutat Esportiva.

Aquestes es van realitzar sobre dues parets dels pedestals de formigó que serveix de base a l’escultura, el faristol que l’acompanya i en la vorera. L’acció, inacabada per l’arribada dels agents, va ocasionar uns danys valorats en uns 600 euros. A aquests, ha de sumar-se la denúncia per infracció a l’ordenança de Neteja que partirà dels 300 euros, que podrà incrementar-se després de la valoració del tècnic municipal.