Inaugurada una nova estació de BiciElx en Travalon, al costat del Parc Multiaventures

Inaugurada una nova estació de BiciElx en Travalon, al costat del Parc Multiaventures

La regidora de Mobilitat, Esther Díez, juntament amb el regidor de Participació, Felip Sànchez, han assenyalat que aquesta és l’estació número 42 de la ciutat, i la huitena d’aquesta legislatura

La regidora de Mobilitat, Esther Díez, juntament amb el regidor de Participació, Felip Sànchez, han inaugurat una nova estació de BiciElx en el barri de Travalon, al costat del Parc Multiaventures. Díez ha assenyalat que és l’estació número 42 de la ciutat i la huitena que es posa en marxa durant aquesta legislatura.

“En les pròximes setmanes, a més, es faran realitat altres tres estacions de BiciElx: una en el barri dels Palmerars, al costat de la Ciutat de la Justícia, una altra en Portes Encarnades i una altra en la plaça Barcelona”, ha assenyalat la regidora de Mobilitat, qui ha afegit que són demandes dels veïns per a guanyar en mobilitat sostenible i per a garantir que compten amb aquest transport alternatiu.

Esther Díez ha assenyalat, a més, que l’ús d’aquest servei es concentra, sobretot, de dilluns a divendres en els horaris d’entrada i eixida dels centres educatius i centres de treball. “Animem els il·licitans i il·licitanes al fet que facen ús de BiciElx per sol 36 euros al mes”, ha indicat.

Per part seua, el regidor de Participació, Felip Sànchez, ha informat que aquesta estació s’ha dut a terme gràcies als Pressupostos Participatius. “Aquesta és la segona i última estació que realitzem amb el pressupost del 2018”, ha assenyalat Sànchez, qui ha afegit que això també suma per a aconseguir que Elx siga Capital Verda Europea en 2030.