La plaça de Baix acull un any més la festa per a donar la benvinguda al 2019

La plaça de Baix acull un any més la festa per a donar la benvinguda al 2019

 

La plaça de Baix serà, un any més, l’escenari de la festa de Cap d’any organitzada per l’Ajuntament per a donar la benvinguda al 2019.

“El pròxim dia 31, dia de la Nit de cap d’any, des de la regidoria de Festes, hem preparat una festa per a acomiadar l’any i per a poder gaudir de les campanades”, ha assenyalat el regidor de Festes, José Pérez, qui ha afegit que “després de la celebració de la Sant Silvestre, arribaran la música i les llums a la plaça de Baix”.

La festa començarà a les 23.30 hores i seguirà fins a les 4 del matí. Comptarà amb més de 8.000 watts de so, pantalla gegant per a poder seguir les campanades i focs artificials que es dispararan des de Calendura.

“A més, comptarem amb l’actuació del DJ Joel Amorós, que ens oferirà tots els temes per a poder ballar durant la nit. Com sempre, demanem aquesta nit que tot transcórrega amb normalitat i sense massa excessos”, ha assenyalat Pérez.

 

Venda de cadires de la Cavalcada

D’altra banda, cal recordar que el dia 3 de gener, a partir de les 9 del matí, es posaran a la venda en les casetes situades al Passeig de l’Estació les cadires restants de la Cavalcada dels Reis Mags. En total, 4.000 cadires que seran les corresponents al costat dret de Reina Victòria, plaça de Baix i Corredora.