L’Ajuntament comença a fer efectiu el pagament de les ajudes a l’IBI

L’Ajuntament comença a fer efectiu el pagament de les ajudes a l’IBI

La regidora d’Hisenda, Ana Arabid, ha anunciat que l’Ajuntament ha començat a fer efectives les ajudes al pagament d’Impost de Béns immobles (IBI).

“Al llarg d’aquesta setmana i en la pròxima s’ingressaran en el compte dels beneficiaris els 150 euros, com a màxim, corresponents a l’ajuda d’enguany”, ha apuntat Arabid qui ha afegit que “s’estan abonant més de 5.500 ajudes l’expedient de les quals ja està complet. La resta s’abonarà conforme es reba la informació que s’ha requerit als beneficiaris”.

En total s’han rebut enguany 6.311 sol·licituds de les quals seran estimades prop de 6.000. “Aquestes famílies rebran un màxim de 150 euros que permetran reduir considerablement el seu pagament de l’IBI”.