L’Ajuntament inaugura la primera estació de BiciElx en el polígon industrial de Carrús

L’Ajuntament inaugura la primera estació de BiciElx en el polígon industrial de Carrús

La iniciativa s’ha dut a terme gràcies als Pressupostos Participatius i és l’estació 41 de BiciElx que hi ha a la ciutat.

La regidora de Mobilitat, Esther Díez, juntament amb el regidor de Participació, Felip Sànchez, i la regidora de Turisme, Mireia Mollà, han inaugurat l’estació de BiciElx que s’ha instal·lat en el polígon industrial de Carrús, al costat del depòsit municipal de vehicles.

“És una estació que s’ha posat en marxa gràcies a la proposta d’un veí que l’ha realitzada a través dels Pressupostos Participatius”, ha explicat Esther Díez, qui ha afegit que és la primera estació de BiciElx que es col·loca a l’entorn del polígon industrial de Carrús. “És la primera d’aquesta zona nord, on es reuneixen diversos serveis de la ciutat i es tracta de l’estació número 41 de BiciElx”, ha assenyalat Díez.

Segons ha explicat la regidora de Mobilitat, és l’estació número 7 que “posem en marxa en aquesta legislatura. Cal recordar que abans que arribàrem al govern, des de 2012 no es posaven en marxa noves estacions”.

Durant els pròxims mesos es posaran en marxa l’estació de BiciElx de la plaça de Barcelona, de Travaló, de Portes Encarnades i a l’entorn de la Ciutat de la Justícia, en Palmerars.

“Tornem a llançar el missatge de la importància que la ciutadania aposte per la mobilitat sostenible perquè és un mitjà econòmic, net i, a més, bo per a la salut. En aquest sentit, com sempre recordem, la mobilitat sostenible és un eix fonamental d’aquest govern municipal dins d’aquesta estratègia perquè Elx siga declarada Capital Verda Europea l’any 2030”, ha explicat Díez.

El regidor de Participació, Felip Sánchez, ha assenyalat que aquesta és la primera de les dues estacions de BiciElx que es realitzaran amb el pressupost de 2018 dels Pressupostos Participatius. “L’altra estació és la de Travaló. Els veïns i les veïnes el que reclamen és aquest sistema de mobilitat que és ràpid, afavoreix una pacificació del trànsit i, a més, en el polígon industrial de Carrús ve molt bé per als treballadors”, ha assenyalat Sánchez.