L’Ajuntament presenta la programació de Festes de la Societat Vinguda de la Verge

L’Ajuntament presenta la programació de Festes de la Societat Vinguda de la Verge

El regidor de Festes, José Pérez, juntament amb el president de la Societat Vinguda de la Verge, José María Sabuco, han presentat la programació de les festes de la Vinguda de la Verge i els cartells anunciadors.

La programació va començar la setmana passada amb la presentació dels nous càrrecs i la revista Sóc per a Elig.

Així mateix, el 26 de desembre es realitzarà el pregó de festes a càrrec del bisbe de la Diòcesi de Menorca, Francisco Conesa. Seguidament, serà l’actuació del Cor Rabins i del Cor d’Heralds.

El dijous, 27 de desembre, serà el “Dia de l’Il·licità Absent”. A les 9.30 hores serà la recepció als il·licitans absents a la basílica de Santa Maria. A les 10 hores serà la santa missa en la basílica en memòria dels il·licitans morts. Al seu terme, ofrena de flors a la Verge de l’Assumpció. A les 11 hores serà la Cercavila dels Capgrossos amb la colla de “dolçaina i tamborí”. A les 11.30 hores es realitzarà la recepció en el Saló de Plens de l’Ajuntament per l’alcalde.

El divendres, 28 de desembre, de 5 a 6.30 hores del matí, eixiran autobusos gratuïts al Tamarit des de la porta del MAHE i des de Portes Encarnades. A les 7 hores, a la platja del Tamarit, es durà a terme la representació de la troballa de l’arca amb la imatge de la Verge de l’Assumpció pel guardacostes Francesc Cantó. Seguidament, es durà a terme la romeria fins a Elx.

A les 15 hores, es realitzarà la carrera de Cantó, i després la romeria per a traslladar la imatge de la Verge a la basílica de Santa Maria.

El dissabte, 29 de desembre, a les 11 hores, es farà el tret d’una traca aèria pel recorregut de la processó; i a les 19 hores, en el Gran Teatre, es representarà l’obra Sóc per a Elig. 1370. El preu de l’entrada és de 3 euros que es destinarà a AFAE.

Finalment, el diumenge 30 de desembre, a les 20 hores, es llançarà la palmera fi de festes des de la torre de Santa Maria.