L’alcalde d’Elx anuncia que el Consell ha donat llum verda a una nova injecció de 7,8 milions d’euros per al barri de Sant Antoni

L’alcalde d’Elx anuncia que el Consell ha donat llum verda a una nova injecció de 7,8 milions d’euros per al barri de Sant Antoni

Carlos González: “La injecció de 7,8 milions d’euros més per a Sant Antoni és una bona notícia i la prova que aquest govern compleix les seues promeses”.

L’alcalde, Carlos González, ha anunciat que el Consell ha donat llum verda a una nova injecció milionària per al barri de Sant Antoni. Tal com ha explicat el primer regidor, aquest acord suposa una inversió de 7,8 milions d’euros per al present exercici. D’aquests, 3,9 milions seran aportats per la Generalitat i 3,8 milions pel ministeri de Foment.

“Aquesta nova injecció de 7,8 milions d’euros per a la regeneració del barri de Sant Antoni és una gran notícia per als veïns i la prova que aquest equip de govern compleix amb les seues promeses”, ha dit l’alcalde que ha afegit que “ens vam comprometre a dur a terme la renovació del barri i ho estem complint. En l’actualitat, ja hi ha veïns vivint en el primer dels blocs, les obres del segon dels edificis estan a punt de finalitzar i l’Ajuntament ja ha aprovat el projecte d’obres del tercer bloc d’aquesta primera fase que ha comptat amb una inversió de quasi 21 milions d’euros”.

L’alcalde ha recordat que recentment la Junta de Govern Local va acordar encarregar a Pimesa realitzar les gestions necessàries per a incloure la segona fase de regeneració del barri en el Programa del Ministeri de Foment de Regeneració Urbana del Pla d’habitatge 2018-21.

“Estem davant una actuació en un barri degradat que és un referent en l’àmbit estatal. La transformació del barri de Sant Antoni, un dels més degradats de la ciutat, és una realitat. Ara afrontem el repte de continuar contribuint a la modernització dels barris més vulnerables d’Elx a través dels fons Edusi.