L’alcalde i el regidor de Festes van inaugurar la fira de Nadal

L’alcalde i el regidor de Festes van inaugurar la fira de Nadal

L’alcalde va acudir, a més, al centre juvenil de la Foia, on els xiquets van poder visitar una casa del Pare Noel en la qual no va faltar detall.

 

L’alcalde d’Elx, Carlos González, juntament amb el regidor de Festes, José Pérez, van inaugurar aquest divendres, dia 21 de desembre, la fira de Nadal.

L’alcalde va ser, a més, al centre juvenil de la Foia on es va instal·lar la casa del Pare Noel; una casa en la qual no va faltar detall: des de l’habitació del Pare Noel fins a la fàbrica on, juntament amb els donyets, van elaborar els regals. Els xiquets van poder visitar la casa i parlar amb el Pare Noel, i també berenar.

Més tard, el Pare Noel es va desplaçar cap al Sector V, on la comissió de festes del barri, i l’Associació de Comerciants de la zona 5 van dur a terme un acte on va haver-hi espectacles de ball i música. El Pare Noel, en patins, va visitar els xiquets del barri i l’alcalde va fer lliurament d’uns obsequis a les reines i dames infantils de les festes i a les de la comissió.

Per la seua part, el regidor de Festes, José Pérez, va inaugurar la Fira de Nadal, amb atraccions, que estarà al Passeig de l’Estació fins al pròxim 6 de gener.