L’Associació de Comerciants de l’Altet s’integra en el Consell de Desenvolupament Comercial d’Elx

L’Associació de Comerciants de l’Altet s’integra en el Consell de Desenvolupament Comercial d’Elx

L’acord s’ha aconseguit en una reunió en la pedania il·licitana entre l’alcalde de la ciutat, Carlos González, el regidor de Comerç, Héctor Díez, i el president de l’Associació, Jorge Valentín.

L’Associació de Comerciants de l’Altet s’integrarà a partir de gener en el Consell de Desenvolupament Comercial de l’Ajuntament d’Elx. Així ho han acordat l’alcalde d’Elx, Carlos González, el regidor de Comerç Héctor Díez, i el president de la citada associació, Jorge Valentín, en una reunió mantinguda en la pedania il·licitana.

Segons ha explicat Carlos González, l’objectiu principal d’aquesta iniciativa és fomentar el desenvolupament comercial de l’Altet i que els comerços d’aquesta pedania tinguen veu i puguen aportar les seues iniciatives a l’Ajuntament.

L’Altet compta amb més de 150 comerços, dels quals prop de 80 pertanyen a l’Associació de Comerciants de l’Altet.

L’alcalde d’Elx, juntament amb el regidor de Comerç, la regidora d’Hisenda, Ana Arabid i la regidora de Cultura, Patrícia Macià, han mantingut també una reunió amb l’alcalde pedani de l’Altet, en la qual han escoltat les necessitats que actualment té la pedania i les línies en les quals s’ha de treballar en els pròxims mesos.

Una vegada finalitzada la reunió, els membres de l’equip de govern han aprofitat per a visitar alguns comerços i centres públics de l’Altet.