Música i teatre en els mercats municipals amb motiu del Nadal

Música i teatre en els mercats municipals amb motiu del Nadal

El regidor de Mercats, Carlos Sánchez, ha informat sobre les activitats nadalenques que es realitzaran en els diferents mercats municipals de la ciutat.

 

“Les activitats es desenvoluparan entre els caps de setmana del 14 al 15 de desembre i del 22 al 23 de desembre”, ha assenyalat el regidor de Mercats.

Concretament, el dia 14 de desembre, a les 18 hores, en el Mercat de la plaça de Madrid i, a les 19 hores, en el Mercat de la plaça de Barcelona actuarà la Coral Amics Cantautors.

Per la seua part, a les 18 hores, en el Mercat Central provisional i, a les 19 hores, en el Mercat del Pla de Sant Josep actuarà el cor de l’Església Adventista.

El dia 15 de desembre, a les 10.30 hores, en el Mercat del Pla Sant Josep; a les 11.30 hores en el Mercat Central provisional; a les 12.15 hores en el Mercat de la plaça de Barcelona; i a les 13 hores en el Mercat de la plaça de Madrid farà una batucada de la mà de Kilombo.

Els dies 22 i 23 de desembre, a les 11 hores, en el Mercat de la plaça de Madrid; a les 12.15 hores en el Mercat de la plaça de Barcelona; a les 11 hores en el Mercat del Pla de Sant Josep; i a les 12.30 hores en el Mercat Central provisional es duran a terme activitats de cantajocs a càrrec de La Niña Crea (Teatre).