Presentació del llibre “Tierra Hirviendo, mediodía blanco” de Mercedes de Cecilia

Presentació del llibre “Tierra Hirviendo, mediodía blanco” de Mercedes de Cecilia

La regidora de Cultura, Patricia Maciá, ha presentat el llibre Tierra Hirviendo, mediodía blanco, escrit per la historiadora il·licitana Mercedes de Cecilia i que compta amb il·lustracions del pintor il·licità Andreu Castillejos, que va morir en 2013.

“El llibre ha sigut editat per l’Ajuntament, s’han imprés 300 exemplars i es tracta d’una obra de prosa poètica. A més de la qualitat literària de Mercedes de Cecilia, conté il·lustracions d’Andreu Castillejos”, ha assenyalat la regidora de Cultura, Patrícia Macià.

L’autora ha explicat que “l’obra té un caràcter intimista, va de sentiments, reflexions…”.

El llibre es distribuirà en biblioteques i centres escolars municipals.