Presentació dels actes del 50 aniversari de la Reial Orde de la Dama d’Elx

Presentació dels actes del 50 aniversari de la Reial Orde de la Dama d’Elx

La regidora de Cultura, Patrícia Macià, juntament amb el president de la Reial Orde de la Dama d’Elx, Antonio Camacho, han presentat els actes organitzats per a commemorar el 50 aniversari de l’entitat.

Concretament, diumenge que ve 16 de desembre, a les 11 hores, es farà una visita a l’exposició fotogràfica dels 50 anys de la història de la Reial Orde de la Dama d’Elx, en el vestíbul del Gran Teatre.

A les 12 hores, serà l’acte d’homenatge a qui va ser el president de la Reial Orde de la Dama, José Bernabéu. També s’homenatjarà totes les dones que han exercit com a Dama Vivent durant els 50 anys d’existència de la Reial orde, així com als socis fundadors.

A més, es farà nomenament i imposició de medalles als nous cavallers i dames, i es farà el lliurament del títol “Esment d’Honor”.

Hi haurà un concert a càrrec de l’Orquestra de Joves de la Província d’Alacant.