Presentació dels pressupostos municipals 2019 al Consell Social

Presentació dels pressupostos municipals 2019 al Consell Social

L’alcalde d’Elx, Carlos González, i membres de l’Equip de Govern Municipal han presentat la proposta de Pressupostos Municipals elaborats de cara al pròxim exercici 2019. Un pressupost que creix un 2,8% i que supera els 184 milions d’euros.

González ha explicat als/a les representants dels diferents col·lectius de la ciutat la proposta del Govern Municipal per a millorar les infraestructures de la ciutat i les seues pedanies, i per a millorar els serveis a la ciutadania.

L’alcalde ha dit que és un pressupost realista, rigorós i inversor que pretén afavorir el creixement econòmic i l’ocupació. Un pressupost que té un fort component social i que es bolca en els barris més vulnerables.