Sorprés mentre forçava un vehicle i manipulava una vareta d’oli

Sorprés mentre forçava un vehicle i manipulava una vareta d’oli
  • L’UTE va localitzar l’implicat quan intentava ocultar-se dels agents durant una vigilància a peu en el barri de Palmerars
  • Li constava un assenyalament per a extradició a Lituània per un delicte de drogues.

El dia 5 de desembre, sobre les 00.30, la Sala d’Operacions (092) va comissionar una patrulla de la Brigada Nocturna després de ser advertits per un testimoni del llançament d’una pedra contra un vehicle per part d’un individu.

A l’arribada de la patrulla van trobar la persona descrita molt prop del lloc, al costat d’un altre vehicle, mentre manipulava una vareta d’oli. En adonar-se de la presència dels agents va pegar a fugir, però el van agafar a uns pocs metres. En comprovar la situació de la furgoneta afectada, van confirmar la fractura observada pel testimoni i l’absència de la citada vareta, que l’implicat ja havia adaptat per a obrir vehicles mitjançant aquest mètode.

L’home de 33 anys va ser detingut i traslladat a dependències policials, juntament amb altres xicotets objectes de dubtosa procedència que portava.