Talls de carrer o limitació d’estacionament previstos amb motiu de la Sant Silvestre 2018

Talls de carrer o limitació d’estacionament previstos amb motiu de la Sant Silvestre 2018

# XI Carrera de Sant Silvestre
📆 31 de desembre
⏰ 18.00
📍Itinerari (6’5 km. aproximadament).- Plaça de Baix, Corredora, Joan Carles I, Daoiz, Av. Santa Pola, camí del Gat, Velarde, plaça de la Constitució, Almòrida, Filet de Fora, Fra Lluís de Lleó, Portes Tafulles, Ntra. Sra. de l’Assumpció, Major del Raval, plaça del Raval, Sant Joan, Juan Ramón Jiménez, pont Santa Teresa, Santa Anna, plaça Reis Catòlics (carril est), Fernanda Santamaría, asil, passeig de Germanies (davant del col·legi Miguel d’Unamuno), Major del Pla, plaça del Pont, Camilo Flamarión, Reina Victòria, pont de Canalejas, Salnitre, Major de la Vila,
Uberna, plaça del Congrés Eucarístic, Uberna, plaça de la Mercè, Capità Lagier, pont dels Ortissos, Corredora a plaça de Baix.
📍Els marxadors a peu faran un recorregut de 5 km. Eixiran de la plaça de Baix, seguint per Corredora, Joan Carles I, Daoiz, Velarde, on enllaçaran amb l’itinerari de la carrera.
🚫 Des de les 15.00 en a la plaça de Baix, Uberna, Capità Lagier, Santa Anna, plaça Reis Catòlics (carril est), passeig de Germanies (enfront de l’asil), Camilo Flamarión, Reina Victòria, Major de la Vila i Velarde, tram entre Daoiz i plaça de la Constitució.
⛔️ Des de les 15.00 a la plaça de Baix
ℹ Parada d’autobusos urbans general al carrer Cristóbal Sanz (Bingo Central)

# VII Travessia nadant
📆 31 de desembre
⏰ 10.00 a 11.00
📍Arenals del Sol

# VII Sant Silvestre Muntanyenca Il·licitana
📆 31 de desembre
⏰ 08.00 a 13.00
📍Partides de Ferriol i Altabix
⛔️ Cap al recorregut
ℹ https://www.facebook.com/events/610980262638355/

Rep informació A l’INSTANT amb #Telegram i consulta els esdeveniments previstos. Més info: https://t.me/policiaelche