Una festa en “El Bailongo” clausura els tallers dels centres socials

Una festa en “El Bailongo” clausura els tallers dels centres socials

L’alcalde, Carlos González, i la regidora de Benestar Social, Teresa Maciá, feliciten les festes als participants.

 

L’alcalde d’Elx, Carlos González, i la regidora de Benestar Social, Teresa Maciá, han assistit en “El Bailongo” a la clausura dels tallers del programa d’animació sociocultural, un acte que ha comptat amb la presència de més d’un centenar de persones.

L’objectiu d’aquests tallers és potenciar el desenvolupament personal i la integració social a través de l’oci, a més de fomentar les relacions socials i la participació activa a l’entorn de manera que ajude a millorar la qualitat de vida.

“Estem molt contents amb el servei que es presta i amb la utilitat que té per al col·lectiu de persones majors i la nostra intenció és continuar millorant-lo”, ha assenyalat Carlos González.

L’alcalde ha agraït el treball de tots els professionals, i ha anunciat l’ampliació de tallers per a satisfer la gran demanda d’activitats. Així mateix, ha felicitat les festes per a donar pas a un animat ball durant el qual s’han pres els 12 grans de raïm com a avançament de 2019.