Visita a l’IES Cayetano Sempere per a conéixer el projecte Cibermanagers per a la igualtat

Visita a l’IES Cayetano Sempere per a conéixer el projecte Cibermanagers per a la igualtat

Tere Maciá, regidora de Joventut i Igualtat va visitar en la vesprada d’ahir l’Institut Públic Cayetano Sempere, per a conéixer de primera mà els resultats de la formació impartida a l’alumnat de 4t ESO, a través del projecte educatiu “Cibermanagers per a la Igualtat”, desenvolupat per personal qualificat de Pantallas Amigas.

Projecte que també va ser desenvolupat en l’IES La Torreta durant el mes de novembre.

L’objectiu principal d’aquest projecte és la sensibilització sobre la violència de gènere i oferir a l’alumnat pautes per a l’educació en igualtat, treballant qüestions bàsiques sobre igualtat, aproximació a la violència de gènere, aspectes fonamentals sobre les TIC, etc

D’aquesta formació han sorgit un grup de xiques i xics en cada centre educatiu, que al seu torn han sigut els encarregats de formar a l’alumnat de 1r de l’ESO. Activitat que han tingut l’oportunitat de conéixer més de 160 mares i pares que en la vesprada d’ahir van acudir al centre educatiu i que han sigut testimonis directes de la formació que els seus fills i filles que cursen 1r ESO han rebut de l’equip de Cibermanagers.

La valoració que es fa des de la Regidoria de Joventut i Igualtat és molt positiva. Aquest projecte ha arribat a un total de 455 alumnes de l’IES La Torreta i l’IES Cayetano Sempere, 231 xics i 224 xiques, dels quals 25 xiques i 11 xics continuaran realitzant de cibermanagers en altres cursos del seu centre educatiu.